Kinepolis herneemt 'Harry Potter'-films in 4DX!

2020 Harrypotter2
Entertainment
Movies
26-06-2020 11:32
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Potterheads, deze is voor jullie! Want aangezien dat de meeste nieuwe films werden uitgesteld, moeten bioscopen wereldwijd op zoek naar andere content. Veel bioscopen hernemen daarom ook enkele favorietjes, en zo ook Kinepolis.

Naast films van de voorbije twee jaren, zullen ze vanaf 8 juli ook enkele 'Harry Potter'-films van onder het stof halen. En neen, ze doen dat niet zo gewoon in een normale bioscoopzaal, maar wel in hun speciale 4DX-zalen!

Vanaf 8 juli (her)beleef je de magie van 'Harry Potter and the Chamber of Secrets', 'Prisoner of Azkaban' en 'the Deathly Hallows Part 1 & 2' nog intenser in hun 4DX-zalen in Gent, Antwerpen, Hasselt en Brussel.

Dankzij de exclusieve 4DX-technologie beleef je de films nog intenser. Voel je de beweging, de wind, de regen en andere specials effects terwijl de actie zich voor je ogen ontrolt op het scherm, cool!

Afspraak vanaf 8 juli bij Kinepolis!


Lumos! Beleef de magie van Harry Potter nog intenser in 4DX! Vanaf 8 juli (her)ontdek je deze vier films in jouw 4DX-zaal! Meer info & tickets op kinepolis.be/lumos!

Posted by Kinepolis Belgium on Friday, 26 June 2020