Kersverse trailer 'It Takes Two' zit boordevol leuke coöp-momenten

It Takes Two Trailer
Technology
Games
14-03-2021 14:10
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Mis jij ook wel eens de goeie oude tijd waar games in splitscreen gespeeld konden worden? Dan hebben we goed nieuws voor jou: de makers van het fantastische A Way Out komen binnen een tweetal weken namelijk aanzetten met hun gloednieuwe coöpgame It Takes Two!

Tot nu toe zagen we nog niet zo heel veel van de nieuwe game van de Zweedse ontwikkelaar Hazelight, maar met nog enkele weken te gaan tot release begint de promotiemolen nu op volle toeren te draaien. Het is dan ook geen verrassing dat de studio een gloednieuwe trailer heeft uitgebracht die ons laat zien wat de game nou juist allemaal in huis heeft. En wat ziet het er geweldig uit!

It Takes Two kan het best worden vergeleken met een romantische komedie en gaat over een jong meisje genaamd Rose wiens ouders, May en Cody, op het punt staan om te scheiden. Zich niet bewust van wat de gevolgen zouden zijn, maakt Rose een wens die haar ouders magischerwijs in een stel poppen doet veranderen. Enkel door opnieuw te leren samenwerken en hun geschillen opzij te zetten kunnen May en Cody, die door de speler worden gecontroleerd, weer terugkeren naar hun lichamen.

In de kersverse trailer zien we een aantal van de uitdagingen die May en Cody te wachten staan die hun relatie uit elkaar heeft doen drijven. Onder meer een oude stofzuiger die May nooit heeft weten te repareren, komt plots tot leven, en een wespennest dat Cody is vergeten te verwijderen, zorgt voor flink wat problemen. Een coöpgame als dit heb je nog nooit gespeeld.

It Takes Two komt op 26 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC (ook speelbaar via backwards compatibility op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S) en komt met een Friend's Pass waarmee je een vriend(in) gratis kunt uitnodigen om aan het spel deel te nemen.