Kersverse papa Lil Kleine is in Ibiza en dat vinden fans niet leuk

2017 Lil Kleine
Entertainment
Celebs
22-06-2019 10:59
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lil Kleine is op 9 juni vader geworden van zijn zoontje Lío Zion. Nu, een kleine twee weken later, is de rapper met een aantal vrienden op Ibiza te vinden. Via Instagram houdt hij zijn fans op de hoogte van zijn avonturen. Goed bedoeld, maar veel volgers zijn not amused.

De negatieve commentaren stromen binnen. Veel mensen vinden het niet oké dat Lil Kleine zo kort na de geboorte al vertrekt. “Stel je eens voor dat je een zoontje krijgt en je vervolgens je man naar Ibiza ziet vliegen omdat hij liever tijd doorbrengt met zijn vrienden dan dat hij bij jou en je zoon blijft.” Iemand anders zegt: “Raar dat je niet bij je pasgeboren zoontje bent, maar ieder zijn ding.”

Andere mensen begrijpen Lil Kleine en snapt dat hij geld moet verdienen voor zijn gezin. “Oké, als een niet beroemde papa na drie dagen gaat werken, wordt er ook niet geroepen ‘ga naar je kind’. Werk is werk… Denk je nou echt dat hij niet bij zijn vrouw en kind wil zijn? Als hij zijn boekingen afzegt, is hij weer arrogant. Mensen oordeel toch niet zo snel”, laat ene Lianne weten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Moeten ze dan

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op