2018 Butt Wreath
Lifestyle
Christmas

Kerstmiskrans rond je billen, nieuwe trend?

13-12-2018 17:28
Geschreven door Carole Vink
Comment

Tegenwoordig steken mensen meer en meer tijd in hun uiterlijk tijdens de feestdagen en om zichzelf een echte kerstmis-look te geven. Dit kan door een grappig pak aan te trekken, maar het kan ook een stapje verder. Sommigen laten hun borsten bloot en versieren hun tepels. Zijn je borsten misschien een stap te ver? Probeer dan je billen eens!

Influencer Davison postte deze week een tutorial op Instagram van hoe je een kerstmis krans moet maken voor rond je poep. Met dit filmpje zette ze een nieuwe trend in als alternatief voor de rendierborst en de 'lelijke' kersttruien.

Het maken van de krans voor rond je billen is heel simpel. Je neemt een legging of een panty en knipt er aan de achterkant, waar je poep zit, een gat in. Daarna versier je de broek rond het gat met kerstdecoratie zoals kerstballen, slingers, kleine kerstmutsjes... en doe je hem aan.

Davison kreeg enorm veel positieve reacties op haar tutorial en foto's. Er werd zelfs door een aantal volgers gezegd dat ze deze look ook zullen proberen.