Katy Perry zorgt voor positiviteit met remix van eigen nummer

2020 Katy Perry
Entertainment
Music
18-11-2020 09:28
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wat hebben Katy Perry en Coca-Cola met elkaar gemeen? Ze willen allebei een positieve boodschap de wereld inslingeren. Reden genoeg voor deze twee wereldwijde iconen om de krachten te bundelen en een remix van Katy’s liedje ‘Resilient’ uit te brengen.

Het optimistische, hoopvolle nummer bevat beats die gemaakt zijn door dj Tiësto en vocals van opkomend artiest Aitana. ‘Resilient’, wat veerkrachtig betekent, is afkomstig van Katy’s nieuwe album ‘Smile’.

De zangeres legt uit: “Voor mij persoonlijk gaat deze campagne over sterker worden door uitdagingen (juist) aan te gaan. Het nummer ‘Resilient’ sluit daar wat mij betreft perfect op aan, omdat veerkrachtig zijn betekent opstaan wanneer je bent gevallen, groeien na een mislukking en die uitdaging overwinnen. De eenheid die Aitana in het nummer heeft gebracht is waanzinnig. Doordat ze het belang van veerkracht als groep laat zien zet zij de boodschap kracht bij. Het gaat niet altijd alleen om persoonlijke groei, maar nog meer dan dat om gezamenlijke groei!”

En ook Tiësto reageert: "Of het nu met mijn muziek of live optredens is, het creëren van feel good en optimistische momenten is mijn passie! De kans om de krachten te bundelen met Katy Perry en Aitana voor dit project met Coca-Cola is fantastisch - onze missie met dit nummer is om zoveel mogelijk optimisme en geluk in de wereld te brengen, zeker in deze tijden."