Katy Perry is headliner op digitale versie Tomorrowland

2020 Feest Feesten Party Festival Gif
Entertainment
Festivals
14-07-2020 16:27
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ge-wel-dig nieuws. Over anderhalve week vindt de digitale versie van Tomorrowland plaats en drie keer raden wie op het affiche prijkt als headliner? Katy freakin’ Perry!

Het weekend van 25 en 26 juli staat wat ons betreft helemaal in het teken van Tomorrowland Around the World, een tweedaags festival dat gewoon vanuit je kot te bewonderen is. Dankzij een 3D-technologie kun jij via je scherm acht verschillende stages bezoeken.

Hoewel Tomorrowland voornamelijk bekend staat om het brede scala aan dancemuziek, zorgt Katy Perry dit jaar voor een klein vleugje pop. Ze brengt een visueel spektakel vol speciale effecten. Naast haar grootste hits komt er ook muziek van haar gloednieuwe album ‘Smile’ voorbij.

Of de zangeres enthousiast is? Nou en of. “Ik heb er heel veel zin in. Ik heb het festival in de afgelopen jaren zien groeien en ben helemaal weg van het podium”, aldus Katy. “Het wordt geweldig.”

Andere artiesten die geboekt zijn voor het festival zijn Afrojack, Alan Walker, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Nervo, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner en Steve Aoki zijn op de Mainstage te vinden. Andere artiesten die komen optreden zijn onder meer Fedde Le Grand, Adam Beyer, Modestep, Tale Of Us, Robin Schulz, Claptone en Solardo.

Voor een bedrag van 12,50 koop je een dagticket. Liever twee dagen feesten? Dan ben je 20 euro kwijt voor een weekend ticket.