Katy Perry dacht aan zelfmoord na breuk met Orlando Bloom

2019 Orlando Bloom Katy Perry
Entertainment
Celebs
30-06-2020 09:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Katy Perry is nu dolgelukkig met Orlando Bloom, maar dat is ooit anders geweest. Toen de twee na een eerdere relatiepoging uit elkaar besloten te gaan, kwam de zangeres in een zware tijd terecht. Een tijd waarin ze ook dacht aan zelfmoord. Dat vertelt ze in een gesprek met SiriusXM CBC.

Het was in 2017 toen Katy mentaal instortte, net nadat zij en Orlando hun relatie hadden beëindigd. "Mijn carrière ging alleen maar omhoog, omhoog, omhoog. Tot daar verandering in kwam. Als je er als buitenstaander naar kijkt, zie je het verschil misschien niet goed, maar voor mij was het enorm. Ik had zoveel van mezelf gegeven. Ik was gebroken."

Katy gaat verder: "Ik maakte het uit met mijn vriend, die nu de vader van mijn kind wordt. Ik verwachtte dat ik me beter zou voelen na het uitbrengen van nieuwe muziek, maar ik kreeg niet de bevestiging waar ik op hoopte. Ik crashte."

Op een gegeven moment ging het zelfs zo slecht met de zangeres, dat ze suïcidale gedachtes kreeg. "Dankbaarheid heeft waarschijnlijk mijn leven gered. Als ik dat niet had gevonden, was ik verdronken in mijn eigen verdriet en had waarschijnlijk gesprongen."

Zit je ook met vragen rond zelfdoding, contacteer Awel, 102 of de zelfmoordlijn op 1813.