Kat paart met vijf vrouwtjes en moet dan aan het infuus

2018 Luhu Kat Poes
News
Bizarre
07-10-2019 15:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een kater uit China heeft een wilde nacht achter de rug. Het beest had een logeerpartijtje in een kattenhotel in Guangdong en had daar seks met vijf vrouwtjes. Na zijn avontuur moest de viervoeter aan het infuus worden gelegd om bij te komen.

Het zou kunnen dat de kat, Xiaopi genaamd, met nóg meer poezen heeft gepaard. Er is bewijs van vijf, aldus de baasjes van de wildebras volgens NzHerald. "Tussen 22.40 en 05.00 uur heeft mijn kat het met vijf vrouwelijke katten gedaan. En dat zijn dan alleen nog maar degenen die ik op bewakingsbeelden kan zien."

Omdat Xiaopi niet gesteriliseerd was, bestaat er een kans dat er over een paar weken veel kittens geboren gaan worden. In eerste instantie waren de eigenaren van het kattenhotel boos op de baasjes van de kat, maar later beseften ze dat de fout bij hunzelf lag. Ze zullen de dierenartskosten voor Xiaopi betalen, de eigenaars van de mogelijk drachtige poezen compenseren én ze willen de taak van de eventuele verkoop van kittens op zich nemen.

Die Xiaopi toch... Hij heeft voor flink wat ophef gezorgd in het kattenhotel! Gelukkig gaat het met het beestje inmiddels weer goed en heeft hij zijn krachten weer terug.