Justin en Hailey zijn helemaal klaar met haatreacties

2019 Justin En Hailey
Entertainment
Celebs
04-12-2020 17:34
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Justin en Hailey Bieber worden regelmatig geconfronteerd met commentaar. In sommige gevallen afkomstig van fans die The Biebs liever met zijn ex Selena Gomez zien. Het getrouwde koppel is nu helemaal klaar met alle kritiek. Via Instagram laten ze van zich horen.

Justin deelt via zijn Stories een filmpje van een fan die anderen oproept nare comments achter te laten onder Hailey's foto's. Volgens de vrouw past de zanger namelijk veel beter bij Selena dan bij Hailey. “Ik wilde dit delen zodat mensen een idee krijgen van wat we dagelijks tegenkomen”, aldus Justin. “Het is buitengewoon moeilijk om de betere persoon te zijn als ik zie dat degene waarvan ik het meest houd, gepest wordt door dit soort mensen. Het is niet goed. Deze beelden zouden mijn blijdschap weg kunnen nemen, maar dan denk ik aan het leven van deze vrouw en bedenk me hoe triest haar leven moet zijn als ze haar tijd wil spenderen aan het kleineren van anderen.”

Hailey deelde het bericht van haar man en zei er het volgende over: “Normaal gesproken zwijg ik in dit soort gevallen omdat ik mijn mentale gezondheid moet beschermen. Maar het heeft een niveau bereikt dat schokkend ongezond en verdrietig is. Ik zou dit soort hatelijk gedrag nooit goedkeuren.”