2019 Justin En Hailey
Entertainment
Celebs

Justin en Hailey Bieber hadden geen seks tot huwelijk

08-02-2019 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Justin Bieber en Hailey Baldwin hebben voor het eerst sinds hun huwelijk een gezamenlijk interview gegeven. In de komende editie van Vogue vertellen de twee over hun relatie, waarbij ze het ook hebben over seks.

“We zijn twee jonge mensen die onderweg leren. Ik ga hier niet zitten en liegen en zeggen dat het allemaal een magische fantasie is”, aldus Hailey over hun huwelijk. “Het zal altijd moeilijk zijn. Het is een keuze. Je voelt het niet elke dag. Je wordt niet elke dag wakker en zegt: ik ben zo verliefd op jou en je bent perfect. Dat is niet wat trouwen is, maar er is sowieso iets moois aan de hand. Het gaat over het willen vechten voor iets, je willen inzetten om iets met iemand op te bouwen.”

Tweede kans
Justin en Hailey hebben drie jaar geleden ook al eens met elkaar gedatet, maar de liefde werd op een laag pitje gezet. Toen The Biebs zijn huidige vrouw afgelopen zomer weer tegen het lijf liep, besefte hij hoeveel hij van haar hield. “Ik was vergeten hoeveel ik haar miste en hoeveel positieve invloed ze op mijn leven had. Ik had zoiets van: dit is waar ik naar op zoek ben.”

Maar Justin heeft meer lovende vrouwen voor Hailey over: “Ze is heel logisch en gestructureerd, wat ik nodig heb. Ik heb altijd al veiligheid gewild, met mijn vader die soms weg was toen ik een kind was en met zo veel onderweg zijn. Met de levensstijl die ik leef, is alles zo onzeker. Ik heb een ding nodig dat zeker is. En dat is mijn schatje.”

Seks
Het koppel vertelt ook een pikant detail uit hun seksleven. Zo onthullen ze dat ze tot hun huwelijksnacht hebben gewacht met seks. Justin had naar eigen zeggen een probleem met seks en besloot er in de zomer van 2017 mee te stoppen. “Ik wilde mezelf op deze manier opnieuw toewijden aan God, omdat ik echt vond dat het op dat moment goed was voor mijn mentale gezondheid.”