Justin Bieber ontkent verkrachting

2019 Justin Hailey B Aldwin Bieber
Entertainment
Celebs
22-06-2020 10:02
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De verklaringen van twee vrouwen die beweren in 2014 en 2015 te zijn verkracht door Justin Bieber, worden door de zanger keihard ontkent. Via social media deelt hij verschillende screenshots die zijn onschuld moeten aantonen.

“Ik ga normaal gesproken niet in op dit soort zaken, aangezien ik mijn hele carrière met willekeurige beschuldigingen te maken heb gehad”, aldus Justin. “Maar nadat ik met mijn vrouw en team heb gepraat, heb ik besloten vanavond over dit probleem te spreken. Geruchten zijn geruchten, maar seksueel misbruik vat ik niet licht op.”

De zanger gaat verder in op de beschuldiging die ene Danielle via Twitter deed. “In de afgelopen 24 uur is er een nieuw Twitter-account ontstaan dat een verhaal vertelt over de datum van 9 maart 2014. Ik zou toen in het Texaanse Four Seasons Hotel betrokken zijn geweest bij seksueel misbruik. Er is geen waarheid in dit verhaal. Ik was nooit op die locatie aanwezig.”

Justin heeft bewijs dat hij daar die bewuste avond niet geweest is. Hij was op dat moment met zijn toenmalige vriendinnetje Selena Gomez en deelt een artikel als bewijsmateriaal. Hij heeft zelfs bonnetjes en foto’s die bewijzen dat hij niet in het hotel was. “Ik sliep niet in het Four Seasons Hotel, maar in een Airbnb.”

“Elke beschuldiging van seksueel misbruik moest serieus genomen worden en daarom was mijn reactie nodig. Dit verhaal is echter feitelijk onmogelijk en daarom zal ik samenwerken met Twitter en autoriteiten om juridische stappen te ondernemen.”