Justin Bieber onderneemt stappen na beschuldigingen over verkrachting

2019 Justin Bieber Yummy
Entertainment
Celebs
27-06-2020 10:03
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Justin Bieber laat het er niet bij zitten dat twee vrouwen hem hebben beschuldigd van verkrachting. De zanger onderneemt stappen en gaat naar de rechter. Hij eist volgens Amerikaanse media 20 miljoen dollar.

Dat geld wil hij ontvangen van Danielle en Kadi, de twee vrouwen die de aantijgingen naar buiten brachten. Danielle verklaart in 2014 door Justin verkracht te zijn na een evenement in de Texaanse stad Houston. De twee belandden samen in de kamer van Bieber, waar de zanger haar zou hebben uitgekleed en seksueel zou hebben misbruikt.

Kadi verklaart in 2015 door Justin te zijn lastiggevallen. Ze werd samen met vier andere meiden uitgenodigd in het hotel van Bieber. Eenmaal daar begon Justin haar te zoenen en achtervolgde hij haar naar het toilet, waar hij haar verkrachtte.

Justin heeft via social media gereageerd en ontkent beide gevallen. “Ik ga normaal gesproken niet in op dit soort zaken, aangezien ik mijn hele carrière met willekeurige beschuldigingen te maken heb gehad. Maar nadat ik met mijn vrouw en team heb gepraat, heb ik besloten over dit probleem te spreken. Geruchten zijn geruchten, maar seksueel misbruik vat ik niet licht op.”