2018 Justin Bieber Hailey Baldwin 3
Entertainment
Celebs

Justin Bieber bevestigt verloving met Hailey Baldwin

10-07-2018 07:23
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is officieel: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn verloofd! Dat nieuws ging gisteren al rond, maar wordt vandaag bevestigd door The Biebs en Hailey zelf.

“Ik wilde even wachten om het te zeggen maar het nieuws gaat snel rond”, aldus Justin op Instagram. “Hailey ik ben zoooo verliefd op jou en ik ben zo blij dat ik de rest van mijn leven iedere kant van jou mag leren kennen op een lieve en zachte manier. Ik beloof je dat ik onze familie met eer en integriteit zal leiden en Jezus ons de weg zal laten wijzen. Mijn hart is volledig van jou, jij zal altijd op de eerste plaats staan.”

“Jij bent de liefde van mijn leven Hailey Baldwin”, vervolgt Justin. “Ik zou mijn leven met niemand anders willen delen dan met jou. Je maakt me zoveel beter en we vullen elkaar zo goed aan! Ik kan niet wachten tot het beste seizoen van mijn leven begint. Alle puzzelstukjes vallen nu op zijn plek. Mijn broertje en zusje krijgen een voorbeeld van hoe een goed en stabiel huwelijk werkt.”

Justin en Hailey hebben zich verloofd op de zevende van de zevende (7 juli). “Het nummer zeven is het nummer van spirituele perfectie.”

Hailey laat op Twitter ook van zich horen. “Ik weet niet wat ik heb gedaan om zoveel geluk te verdienen, maar ik ben God heel erg dankbaar dat ik mijn leven met zo’n geweldig persoon mag delen. Woorden kunnen mijn dankbaarheid niet omschrijven.”