Julie Van den Steen presenteert tijdelijk Qmusic-ochtendshow

Qmusic Julie Vanden Steen 001
News
News
31-03-2021 14:57
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Luisteraars van Qmusic krijgen in de paasvakantie een andere maar bekende stem te horen. Omdat Maarten Vancoillie en Dororthee Dauwe met vakantie gaan, wordt de microfoon doorgegeven aan Julie Van den Steen.

Het VTM-gezicht en tevens de ex-radiopresentatrice zal twee weken lang op iedere weekdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen zijn op de radiozender. Dat doet ze niet alleen, maar in het gezelschap van twee sidekicks. Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 april wordt ze vergezeld door internetsensatie Average Rob, in de tweede week zit TikTokker Nicolas Caeyers naast haar.

Tijdens de ochtendshow neemt Julie enkele vaste radiorubrieken over van Maarten & Dorothee. Zo maakt een huisdier elke woensdag kans op een nominatie voor De Strafste Snurker van Dierenland en wordt de week op vrijdag afgesloten met Het Recordboek, waarin de Q-luisteraars een gooi doen naar een record.

“Na twee jaar kruip ik nog eens achter de radiomicrofoon. Ik heb er enorm veel zin in om de Q-luisteraars te leren kennen en hen ‘s ochtends te vergezellen tijdens deze toch wel wat atypische paasvakantie. Alleen het vroege opstaan zal terug wennen worden”, zegt Julie.