JoJo Siwa stelt haar lief voor na coming out

Jo Jo Siwa With Kylie
Entertainment
Celebs
08-02-2021 21:24
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Een paar weken geleden verraste de Amerikaanse tienerster JoJo Siwa haar miljoenen volgers door aan te kondigen dat ze niet langer als hetero door het leven stapt. De zangeres beschouwt zichzelf als onderdeel van de LGBT-gemeenschap en dat is natuurlijk fantastisch. Maar laten we eerlijk zijn: we don't give a fuck of iemand hetero of gay is.

Wat wij willen weten zijn de details die er echt toe doen: is JoJo single? Is ze aan het daten? Zoja, wie is de gelukkige? En hoelang zijn ze al samen?

Laat JoJo nu net degene zijn die al onze vragen vandaag heeft beantwoord op Instagram. De ster maakte vandaag haar relatie 'Insta official' met een collectie foto's waarin ze de wereld een eerste blik gunt op haar kersverse lief!

De gelukkige is een jongedame genaamd Kylie en de twee zijn nu al een volledige maand heel gelukkig samen. Voordat de vlam oversloeg waren ze blijkbaar zelfs al meer dan een jaar beste vriendinnen!

"Na meer dan een jaar beste vrienden te zijn geweest, mag ik sinds 8 januari 2021 dit super speciale mens mijn lief noemen. Sindsdien heb ik me nog nooit zo gelukkig gevoeld! Ze is echt de meest liefdevolle, ondersteunende, vrolijke en meest prachtige en perfecte persoon ter wereld. En ik mag haar de mijne noemen! Nu al 1 maand samen! Ik hou elke dag meer en meer van je!", schrijft de ster dolverliefd bij de kiekjes.

Ahww, cute. Veel geluk samen, JoJo en Kylie!