Je kan nu betaald krijgen om wijn te drinken in Italië

2018 Wijn Alcohol Glas
Lifestyle
Food
30-11-2019 06:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ben je helemaal weg van Italië? Hou je van eten? En drink je graag wijn? Als het antwoord op die drie vragen ‘ja’ is, hebben we fantastisch nieuws voor je. Het bedrijf What A Life Tours is een zoektocht gestart naar iemand die betaald wil krijgen om eten en verschillende wijnen uit te proberen in het Italiaanse Toscane.

Het zal in 2020 mogelijk zijn om bij What A Life Tours allerlei eet- en wijntripjes te plannen. Maar het zover is, moet er natuurlijk wel het een en ander worden uitgezocht. Want waar haal je bijvoorbeeld de lekkerste gerechtjes? En waar worden de beste wijnen voor je ingeschonken? Het is de bedoeling dat ‘een gepassioneerde reiziger en fijnproever’ daar achter gaat komen door verschillende tours van het bedrijf te testen. Het is daarbij natuurlijk ook van belang dat je eerlijke feedback geeft.

De gelukkige die de baan krijgt, zal niet alleen op reis hoeven. Hij of zij mag ook een plus-one meenemen. Overnachten gebeurt in een prachtige villa met een eigen wijngaard en wijnkelder. Om de droomjob helemaal compleet te maken, krijg je ook nog eens 300 dollar betaald.

Je kunt je tot 30 november aanmelden via deze link.