Je kan dit weekend met je hond naar de bioscoop

2020 Isle Of Dogs
Lifestyle
Things to do
21-02-2020 08:28
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wat is er leuker aan een bezoekje aan de bioscoop? Een bezoekje aan de bioscoop samen met je hond! De Studio in hartje Antwerpen maakt het komend weekend mogelijk. Daar wordt zaterdag de toepasselijke film ‘Isle of Dogs’ vertoond.

De Studio brengt met een speciaal evenement een ode aan alle honden. Het is eenmalig toegestaan om je viervoeter mee naar het witte doek te nemen. Voor de prijs van een zitplaats krijg je er eentje extra voor je trouwe huisdier. Het geluid in de zaal wordt aangepast voor hondenoren. Jij zorgt voor een zitdekentje, De Studio zorgt voor de rest. Terwijl jij popcorn eet en cola drinkt, staan er voor alle honden drinkbakken en hondenkoekjes klaar.

De enige regel die De Studio heeft, is dat jouw hond zich netjes moet kunnen gedragen. Lukt dat niet, dan worden jullie verzocht de zaal te verlaten.

Kaartjes kun je hier kopen, maar ben er snel bij want op = op. Geen ticket weten te bemachtigen? Dan krijgen jij en je harige viervoeter op zondag 1 maart nog een herkansing. Ook dan wordt 'Isle of Dogs' vertoond.