Je fantasie wordt werkelijkheid met 'Star Wars'-collectie van Levi's

Schermafbeelding 2019 10 08 Om 11 16 55
Lifestyle
Fashion
21-10-2019 16:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Sinds de lancering van 'Star Wars: A New Hope' in 1977 is de legendarische space fantasy niet meer weg te denken uit de filmwereld. In 2019 is het alweer tijd voor het negende vervolg in de reeks. Om dat te vieren komt Levi's nu met een speciale 'Star Wars'-kledingcollectie.

Voor de lijn heeft Levi's de handen ineen geslagen met Disney en Lucasfilm. De drie bedrijven hebben een special edition collectie tot stand gebracht die de epische geschiedenis van 'Star Wars' viert.

De collectie wordt ongeveer tegelijk met de lancering van 'Star Wars: The Rise of The Skywalker' in de winkels gelegd. Hierin vinden we zowel klassieke Levi's-iconen als op streetwear geïnspireerde favorieten. T-shirts, hoodies, Trucker Jackets en jeans: we want it all.

Ieder item bevat iconische elementen uit de 'Star Wars'-galaxy. Je ziet bekende graphics terug, je favoriete personages, bekende quotes en ruimteschepen. Maar ook unieke co-branding elementen zoals leren patches, buttons, tabs, geprinte zakken en het beroemde Levi's Batwing-logo. En dat dus allemaal met een 'Star Wars'-twist.

Vanaf 1 november ligt de collectie in de Levi's-winkels! Liever online shoppen? Dat kan natuurlijk ook via de webshop van het merk.