JBC neemt afscheid van Samson & Gert met speciale kledingcollectie

2019 Jbc
Lifestyle
Fashion
01-12-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Samson & Gert zijn dertig jaar lang een onafscheidelijk duo geweest. Een tijdje geleden hebben ze aangekondigd dat hun wegen gaan scheiden, maar dat betekent gelukkig nog niet dat we al definitief afscheid van hen moeten nemen. JBC heeft een speciale collectie gelanceerd die ons nog héél even laat genieten van het goedlachse duo.

Grappige quotes uit de reeks sieren verschillende T-shirts en sweaters. Van het onsterfelijke 'Ik moest kloppen want de bel doet het niet' tot het zelfzekere 'Dat is toch geen probleem'. De nostalgische tekeningen en logo's van Samson & Gert maken het plaatje helemaal af. De kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en lila, maar ook het rood van Gerts overhemd.

Het bijzondere aan de collectie is dat ze zich op jong én oud richt. Baby's, kinderen maar ook fans van het eerste uur (volwassenen dus) kunnen hun hartje ophalen met de vrolijke items. Je shopt de collectie al vanaf 14,95 euro. De kledingstukken zijn beschikbaar in alle Vlaamse JBC-winkels en op de webshop.