Jarige One Direction komt tóch met verrassing voor fans

2020 One Direction
Entertainment
Celebs
16-07-2020 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Komt One Direction nu wel bij elkaar voor een reünie, of niet? Het is een vraag die veel fans zich de afgelopen tijd gesteld hebben. En terecht: er was veel onduidelijkheid over. Maar daar komt nú verandering in. Het antwoord is namelijk ja. Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne en Zayn Malik hebben tóch besloten hun 10-jarige jubileum te vieren.

Een insider weet volgens Britse media te melden dat de langverwachte plannen op 23 juli eindelijk worden gedeeld met de rest van de wereld. Om te vieren dat het precies tien jaar is geleden dat One Direction geboren werd, hebben de boys besloten een jubileumwebsite te lanceren. Inclusief een feestvideo, interactieve afspeellijsten, niet eerder uitgebrachte muziek, akoestische nummers en speciale remixen.

Op de website is een grote tijdlijn te vinden die de geschiedenis van de groep in kaart brengt, van de eerste auditie tot het begin tot het begin van hun pauze (die nu al veel te lang duurt). Er is een archief met muziekvideo’s, kunstwerken, tv-optredens en beelden achter de schermen.