2018 Japan Paraplu
News
Bizarre

Japanse hands-free paraplu lijkt op enorme condoom

03-12-2018 09:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het regent buiten en je wilt niet nat worden. Tegelijkertijd wil je op je telefoon kijken, want je moet checken hoe laat je trein gaat. Je andere hand gebruik je voor een tas of iets dergelijks. Maar ja, hoe houd je dan nog je paraplu vast? Geen zorgen, Japanners komen nu met een hands-free paraplu (die ontzettend veel op een condoom lijkt).

Online retailer Dospara heeft de Teburagasa op de markt gebracht; een paraplu waar je geen handen voor nodig hebt. Het is een soort regenjas, maar dan voor je hoofd. Het ding bevat een plastic kap met een opening voor je gezicht die over je hoofd glijdt. Op je schouders zit een brede band, die alle vallende regen blokkeert en de regendruppels van je af laat rollen. Zo blijft niet alleen je hoofd droog, maar ook je kleding.

De Teburagasa heeft ontzettend veel voordelen. Je hoeft ‘m niet vast te houden, het voorkomt dat je nat wordt en het is licht in gebruik. Maar het heeft ook een groot nadeel. Het ding lijkt namelijk op een enorme condoom. Vind je het niet erg om als een enorme penis rond te lopen? Dan kun je de paraplu hier bestellen.

(null)

(null)