2019 Jack  Jack
Entertainment
Music

Jack & Jack's nieuwe hit Tension is eindelijk uit

11-01-2019 11:03
Geschreven door Carole Vink
Comment

Jack & Jack is een pop-rap duo uit Omaha (Nebraska). Jack Edward Johnson en Jack Finnegan Gilinsky leerde elkaar kennen in de kinderopvang waar ze dezelfde naam hadden en ook nog eens dezelfde t-shirt droegen. De twee jongens begonnen in 2013 als komisch duo in grappige video's op Vine. Deze filmpjes werden al snel een succes en hun account stond op de 18de plaats van de populairste Viners. In 2015 zijn Jack & Jack begonnen aan hun zangcarrière. Tot op de dag van vandaag hebben ze al samen gewerkt met Shawn Mendes, Steve Aoki en Jonas Blue.

Na uitstel van de releasedatum van hun nieuwe hit 'Tension' is hij eindelijk uit! Jack & Jack verontschuldigen zich via Instagram omdat de plaat normaal gezien vroeger uit zou komen, maar ze wouden een perfect product voor hun fans. Vanaf vandaag staan zowel de visualizer- als lyricsvideo online.

22 februari komen Jack & Jack naar La Madeleine in Brussel. Wil je er bij zijn? Klik dan op onderstaande link voor het Facebookevent of hier om tickets te bestellen.

https://www.facebook.com/event...