J.K. Rowling teaset 'Harry Potter and the Cursed Child'-aankondiging

J K  Rowling
Entertainment
Movies
06-09-2019 02:19
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Wordt de magische wereld van 'Harry Potter' opnieuw uitgebreid? Het is een vraag waar duizenden Potter-fans momenteel hun hoofd over breken na een geheimzinnige tweet van schrijfster J.K. Rowling.

"Duisternis komt soms uit onverwachte hoeken #HarryPotter #CursedChild", staat te lezen in de cryptische tweet die Rowling donderdag na een half jaar stilte plots de wereld instuurde. De tweet werd vergezeld door een afbeelding waarop een slang, doodskop en toverstaf afgebeeld staan, ook wel bekend als het logo van de duistere heer Voldemort.

Wat de tweet te betekenen heeft, weet op dit moment niemand. Maar fans zijn er als de kippen bij om te speculeren wat de tweet zou kunnen betekenen. Sommige fans denken dat de schrijfster hen probeert te vertellen dat Voldemort nog in leven is, terwijl andere fans geloven dat de tweet een hint is naar een verfilming van het theaterstuk 'Harry Potter and the Cursed Child'. Maar volgens de officiële 'Harry Potter'-fansite Pottermore is een film echter uitgesloten:

"Er komt iets spannends aan in verband met Harry Potter and the Cursed Child. Maar het is géén film", teaset het Pottermore-Twitteraccount even geheimzinnig.

Hmmm...