Inwoners van gemeente Dildo zijn promotie voor seksspeeltjes spuugzat

Gemeente Dildo
News
News
01-09-2019 23:45
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Inwoners van de Canadese gemeente Dildo hebben er genoeg van. Hun gemeente wordt nu al een tijdje geteisterd door promotiefilmpjes van de seksspeeltjesfabrikant Our Pleasure. "Ongepast", vinden de plaatselijke bewoners.

Volgens de inwoners maakte het bedrijf foto's en filmpjes van seksspeeltjes in het dorp bij klaarlichte dag en deden ze dat bovendien vlakbij een kinderspeeltuin. Een lid van de lokale bestuursraad van Dildo verklaarde aan The Telegram dat heel wat inwoners niet zijn opgezet met het feit dat hun gemeente wordt gebruikt als decor voor het promoten van seksspeeltjes. "Dat is niet waarvoor ons dorp staat", klinkt het.

Bovendien vinden ze dat het bedrijf te ver is gegaan. "Een achtjarig kind hoort geen seksspeeltjes te zien rondgaan in onze gemeenschap", aldus de inwoners.

Om hun ontevredenheid verder te laten blijken werd een petitie gestart die de seksspeeltjesfabrikant wil verbieden om het dorp nog langer te gebruiken als promotiemateriaal en te vermelden in campagnes op sociale media. De petitie zou naar verluidt al zo'n vijf pagina's aan handtekeningen hebben verzameld.