'Into the Night' heeft een releasedatum en nieuwe trailer

2020 Into The Night Netflix
Entertainment
TV / streaming
18-04-2020 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De eerste Belgische Netflix Original serie ‘Into the Night’ is bijna ready to roll. De zesdelige reeks, met onder anderen Jan Bijvoet en Nabil Mallat als castleden, is vanaf 1 mei wereldwijd te zien.

‘Into the Night’ draait volledig rond de zon die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt. Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, de donkere nacht in, om zo aan de dodelijke zon te ontsnappen. Aan boord: een stel ‘gelukkige’ passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, civiel en militair. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: de wil om de zon - en elkaar - te overleven. Op eender welke manier.

In de reeks schittert een internationale cast afkomstig uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. De cast bestaat uit Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier.

Benieuwd naar de eerste beelden? We hebben ze voor je: