'Instaverliefd' keert terug met Halloween-special

2019 Instaverliefd
Entertainment
TV / streaming
23-10-2019 16:22
Geschreven door Karen Luiken
Comment

'Instaverliefd' is terug! De eerste fictiereeks die exclusief op Instagram te zien was, krijgt een vervolg. Speciaal voor Halloween is er een spannende spin-off gemaakt, die vanaf 25 oktober tot 31 oktober te zien zal zijn via de Instagram-pagina van Instaverliefd.

Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou, Naomi Janssens ('Campus 12' en 'D5R', Thijs Antonneau 9 'D5R') en YouTuber Rayan Aghassaiy kruipen opnieuw in de huid van Floor, Nora, Louis en Lars. In de zevendaagse Insta-special spelen de vrienden een nieuw spel om elkaar zoveel mogelijk te laten schrikken. Wie de meeste mensen de stuipen op het lijf kan jagen, wint. De eerste pogingen lopen heerlijk knullig in het honderd, maar het spel krijgt een spannende wending wanneer er ook in het dagelijks leven van de vier vrienden vreemde dingen beginnen te gebeuren. Vooral Lars krijgt het zwaar te verduren… Is er een vijfde speler in het spel? De akelige ontknoping vindt passend plaats op Halloween.

De Halloween special is een productie van Eyeworks in samenwerking met Kom op tegen Kanker en met steun van de Vlaamse overheid. Alles is opgenomen met smartphones. Op 1 november worden alle fragmenten gebundeld tot één lange video die dan kan bekeken worden op Instagram TV en vrt.nu.