'Instaverliefd' krijgt tweede seizoen: 'Instagefikst'

2020 Instafefikst2
Entertainment
TV / streaming
16-03-2020 20:30
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

In november zagen we de cast van 'Instaverliefd' voor het laatst tijdens hun Halloween-special. Sindsdien was het wachten op een vervolg... En hey, jawel, er komt een vervolg! Op 30 maart komt onze favoriete Instagramserie terug!

'Instaverliefd' startte een jaar geleden en scoorde meer dan 7 miljoen views! Da's gigantisch veel! Redenen genoeg dus om een tweede seizoen te maken, moeten ze gedacht hebben. Dat nieuwe seizoen kreeg de naam 'Instagefikst' en komt er dus heel binnenkort aan.

De serie vertelt het verhaal van een groep jongeren en hun zoektocht naar de liefde. In het eerste seizoen maakten we kennis met Nora, Floor, Louis en Lars, die toen via een datingspel zo veel mogelijk dates probeerden te fiksen. In het tweede seizoen zetten ze hun zoektocht verder.

Nadat Nora met de hulp van Bob (die excentrieke conciërge van de school) de relatie van Louis en Inge weet te redden, besluiten ze samen een ondergronds relatiebureau te beginnen. Het grote succes van hun bureau steekt de ogen uit van de jaloerse Astrid die er alles aan zal doen om het van hen af te nemen.

Vanaf 30 maart kan je vier weken lang elke dag kijken naar hun stories op @instagefikst. Sarah Mouhamou, Naomi Janssens, Thijs Antonneau en Rayan Aghassaiy (UnaGize) kruipen opnieuw in de huid van Floor, Nora, Louis en Lars. Elodie Gabias speelt opnieuw de rol van Inge, het liefje van Louis. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor Loes Van den Heuvel, Sander Gillis, Zoë Heyninck, Stien Edlund, Matthias Vergels, Aaron Blommaert, Mathieu Carpentier, Camille Dhont en nog vele anderen…

Maandag 30 maart, dat is nog 2 weken... We kijken er naar uit!