Influencer die toilet likte: “Het boeit me niks”

2020 Ava Influencer
News
Coronavirus
28-03-2020 11:51
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De 21-jarige influencer die vorige week de wereldpers haalde omdat ze het lef had om een toilet in een vliegtuig te likken en het resultaat te delen via haar sociale media, was eerder deze week te gast bij Dr. Phil.

Ze praatte er openhartig over haar daden en nam geen blad voor de mond. Op de vraag waarom ze dat in hemelsnaam deed, antwoordde ze:

“Ten eerste heb ik veel vuilere dingen in mijn mond gehad tijdens Spring Break. Ten tweede, ik heb het toilet ontsmet. Ten derde, het was een private plane. Ik vroeg gewoon om even het vliegtuig van mijn sugar daddy te gebruiken.”

Daarna vertelde ze nog even leuk dat ze tijdens Spring Break veel mensen heeft binnengedaan en absoluut niet hygiënisch was.

Dr. Phil was duidelijk in shock en vroeg of ze het zelfs erg vindt dat er mensen aan sterven. Haar antwoord verbijsterde iedereen:

“Neen, het boeit me helemaal niet. De oudere generatie is zo egoïstisch aangezien zij er aan kunnen sterven. Wij sterven er toch niet aan? Trouwens, al die aandacht voor mij is het echt wel waard!”.

Dr. Phil kon zijn oren niet geloven en eindigde het interview met te zeggen aan zijn publiek om het advies van de influencer niet op te volgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lemme lick it

Een bericht gedeeld door Ava Louise (@avalouiise) op