In deze rugzak van HEMA past 3 liter (gekoelde) wijn

Schermafbeelding 2021 05 03 Om 12 58 05
03-05-2021 17:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nu de temperaturen gaan stijgen en de lente (na een kleine vertraging) zijn opmars maakt, kunnen we eindelijk uit gaan kijken naar gezellige bijeenkomsten in het park. Weliswaar in je kleine bubbel, maar dat maakt het niet minder gezellig. HEMA speelt op dit fijne vooruitzicht in en komt met een enorme wijnkoeler. In de vorm van een rugzak. I.D.E.A.A.L.

Het leuke aan parksessies is dat ze goedkoop zijn. Je neemt je eigen drank mee en bent zo een paar uur zoet. Het minpuntje eraan is dat je alcoholische versnaperingen vaak binnen no time hun koude temperaturen zijn verloren. HEMA weet dat als geen ander en komt daarom met dit fantastische product: een wijnkoeler rugzak.

In de tas past maar liefst drie liter wijn. Zwaar? Ja, maar dankzij een aantal stevige draagbanden, klittenband aan de bovenkant en een kliksluiting zou je rug daar niks van moeten voelen. Als je één van de ritsen aan de zijkant opent, komt er een kraantje tevoorschijn. Druk het ding in, hang er een glas onder en jouw dag kan niet meer stuk.

Kopen kan voor een bedrag van veertien euro via de webshop van HEMA!