IKEA pop-upstore in Leuven wordt paradijs voor op kot gaande studenten

Ikea Pop Up Leuven
News
News
05-09-2019 17:51
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Op maandag 9 september is het dan zo ver. Dan gaat de IKEA pop-upstore in Leuven open. En we weten nu ook eindelijk wat er verkocht zal gaan worden: de pop-upwinkel focust op alles wat maar met slaapkamers te maken heeft en wordt tevens een paradijs voor op kot gaande studenten.

Wat je er dan allemaal vinden kan? Beddengoed, matrassen, lampen, op schaal gemaakte kastjes, plantjes en zovéél meer. "Klanten kunnen er ook matrassen uittesten en beddenframes bekijken die ze nadien per bestelling kunnen laten leveren", aldus een woordvoerder van IKEA. Bovendien zouden de kasten die er worden verkocht perfect passen in de kleine ruimtes van studentenkoten, mét of zonder schuin dak.

De pop-upwinkel is de komende 6 maanden te vinden in het pand in de Bondgenotenlaan waar vroeger kledingketen MEXX gevestigd was. Wat er daarna met de winkel zal gebeuren, is nog onduidelijk. "Na die zes maanden gaan we de winkel evalueren, maar over eventuele verdere plannen kan ik me nog niet uitspreken", zegt teamleader Patricia Carette.