Iedereen mag zichzelf zijn in nieuwe campagne Zalando

Zalando Ss21 Campaign Here To Stay Pr 1 Luc Bruyère
Lifestyle
Fashion
24-03-2021 15:28
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zalando doet iets wat ieder merk zou moeten doen. Het lanceert de campagne ‘Voor nu en altijd’, waarin mensen die zichzelf durven te zijn en opkomen voor hun waarden centraal staan. Met als doel: de dialoog over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en empowerment van vrouwen stimuleren.

Echte mensen en hun verhalen krijgen bij Zalando een podium. De campagne bevat een serie stilstaande beelden waarop personen worden afgebeeld die een dialoog representeren over een waarde die voor hen in het dagelijks leven relevant is. De een omarmt duurzaamheid, de ander inclusiviteit. Ook is er een campagnevideo gelanceerd waarin activisten uit de hele wereld een rol spelen. Onder hen zijn model en voorvechter van diversiteit Luc Bruyere, openlijk homoseksuele skateboarder Yann Horowitz en voorvechter van body positivity Yolisa Mqoco.

“Deze campagne is een viering van de kernwaarden van Zalando, met het omarmen van diversiteit en inclusiviteit in het bijzonder. Deze waarden en de verhalen van echte mensen betekenen veel voor ons, en geven ons de mogelijkheid om de dialoog aan te gaan met onze diverse klanten”, aldus Barbara Daliri, Zalando’s Senior Vice President Sales & Marketing. “Onze waarden zijn gebaseerd op wie we echt zijn en hoe we te werk gaan: Zalando heeft een inclusieve bedrijfscultuur met werknemers afkomstig uit 130 verschillende landen.”