Iconische Disneyland Hotel krijgt make-over

2021 Dlp Hotel
News
News
29-04-2021 11:54
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Groot nieuws uit Disneyland Paris, want na de grondige renovatie van het Hotel New York - The Art of Marvel, heeft Disney nu bekendgemaakt dat ook het iconische Disneyland Hotel een make-over zal krijgen. Ze gaan het ganse hotel onderdompelen in een royaal thema, verwijzend naar de bekende Disney-prinsen en prinsessen.

De buitenkant van het hotel blijft ongewijzigd. Het iconische roze hotel vormt de ingang van Disneyland Paris en is daarom geliefd bij fans over de hele wereld. Maar binnenin zal er nóg meer Disney-magie worden aangebracht. Denk aan klassiekers zoals ‘Belle en het Beest’, ‘Assepoester’ en ‘Doornroosje’, maar ook van de meer recente films zoals ‘Frozen’ en ‘Rapunzel’,..., alle kamers en openbare ruimtes zullen helemaal ondergedompeld worden in die felbegeerde Disney-magie.

“Bij Disneyland Paris creëren we betoverende ervaringen voor alle leeftijden. Het volledig gerenoveerde Disneyland Hotel zal gasten onderdompelen in een tijdloze koninklijke sfeer. Gasten worden verwelkomd met een unieke verfijning zodra ze de lobby binnenkomen en verblijven in kamers en suites met een elegante inrichting ter ere van Disney-prinsessen en -prinsen”, klinkt het bij Sylvie Massara, Walt Disney Imagineering Paris - Design and Show Quality.

Wanneer het Disneyland Hotel weer zal openen, is helaas nog niet bekendgemaakt.