Ian Thomas vanaf woensdag te zien in 'Familie'

Ian Thomas
Entertainment
Celebs
19-05-2019 22:33
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De Vlaamse zanger Ian Thomas zal vanaf woensdag te zien zijn in de VTM-soap ’Familie’. Hoewel hij superblij is met die acteerjob, schuift hij het niet onder stoelen of banken dat hij graag terug wil naar Amerika en liefst zo snel mogelijk zelfs. Dat maakte hij bekend in een interview met Het Belang van Limburg:

“Maar ik denk nog elke dag aan Malibu. Ook aan de vrienden, al zie ik ze voortdurend via Instagram of Facetime. Eén van mijn beste vrienden is Sammy Koffman. Ik herinner me nog de allereerste schooldag in Calabassas. Hij kwam meteen op me af en vroeg wie ik was. Ik hou van die rechttoe-rechtaan aanpak die er heerst. Die mentaliteit heb ik deels ook. Daarom dat het land me wellicht ook zo aantrekt. Al geloof ik niet meer in landen, maar in plekken waar energie zit. En sorry voor Vlaanderen, maar zulke mensen kan je veel meer in Los Angeles aantreffen.”

“Ik heb er dingen kunnen realiseren, maar het probleem is vooral dat Amerika pokkeduur is. Daar betaalde ik bijvoorbeeld voor mijn flat maandelijks 2.050 dollar. En dat was geen ruim appartement. Dat was ook de reden dat ik ben teruggekomen. Ik wil flink wat sparen om meer ademruimte te hebben. In Vlaanderen zou ik het veel makkelijker hebben. Waarom ik niet gewoon hier blijf? Omdat ik honderd procent geloof dat alles mogelijk is in het leven. Denken dat het me niet gaat lukken in Amerika wegens te duur of te moeilijk: dat komt nooit op in mij.”