Hunkemöller richt zich met nieuwe collectie op Gen Z

3
Lifestyle
Fashion
15-02-2021 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het aanbod van Hunkemöller wordt uitgebreid met een compleet nieuwe brand. Vanaf vandaag vind je in de (digitale) schappen de P.O.P-collectie terug, een lijn die staat voor Power Of Positivity en zich volledig richt op Gen Z. Wat we daarvan mogen verwachten? Heel veel fijne klassiekers, vrijetijdskleding en prachtige pasteltinten.

De items uit de P.O.P-collectie zijn gemaakt van gerecycled nylon en katoen dat op een duurzame manier is ingekocht. Er is gebruikgemaakt van volledig gerecyclede labels en hangtags met biologisch afbreekbare gerecyclede polyester zakken. De lijn is dus niet alleen een lust voor het oog en het lichaam, maar ook een stap in de goede richting naar een beter klimaat.

Als onderdeel van de lancering van de nieuwe collectie sprak Hunkemöller met een aantal vrouwen over wat positiviteit voor hen betekent. Eén van hen is dj slash influencer Arnelle. Zij is van mening dat lingerie mooi is en dat het vrouwen zelfvertrouwen geeft, maar dat ze het nooit zou dragen om anderen een pleziertje te doen. “Je draagt wat je voelt. Soms vind ik een jongensachtige vibe leuk en soms wil ik me sexy voelen met lingerie. Dat is oké.” Het Nederlandse model Noa couldn’t agree more en zegt: “Body positiviteit is het dragen van dingen die je een goed gevoel geven terwijl je je eigen lichaam omarmt.”