Horrorgame Blair Witch toont eerste gameplay

Blair Witch Game
Technology
Games
30-07-2019 00:03
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Eèn van de games die meteen onze aandacht trok tijdens de E3 eerder dit jaar, was de aankondiging van de horrorgame Blair Witch. Vandaag heeft ontwikkelaar Blooper Team een nieuwe trailer van de first-person game uitgebracht met daarin 10 minuten aan bloedstollende gameplaybeelden.

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, speelt het verhaal van Blair Witch zich af in hetzelfde universum van de populaire horrorfilm The Blair Witch Project en kunnen spelers in de game ook een gelijkaardige sfeer verwachten waarbij ze op elk onverwacht moment de stuipen op het lijf worden gejaagd.

Gewapend met slechts een zaklamp moeten spelers immers in het spel op zoek gaan naar een vermiste jongen in het meest onheilspellende en creepy uitziende bos dat ze zich maar kunnen voorstellen. In de gameplaybeelden is te zien hoe spelers er gelukkig niet alleen voor staan en worden bijgestaan door een erg behulpzame hond genaamd Bullet.

Blair Witch verschijnt vanaf 30 augustus exclusief voor Xbox One en pc. Deze game speel je best niet voor het slapengaan.