Hoger dan hoog: Levi's lanceert high waisted Ribcage

2019 Levis Ribcage
Lifestyle
Fashion
15-08-2019 06:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Levi's gaat een nieuwe broek op de markt brengen en die jeans heeft de hoogste taille uit de geschiedenis van het merk. Als jij van een high waisted spijkerbroek houdt, zal je ongetwijfeld weg zijn van dit kledingstuk.

Hoe hoog kunnen we met een broek gaan, vroeg Levi's zich af. Het antwoord is simpel: Ribcage high. Ribcage is de naam van het nieuwe model. "We zagen mensen hun vintage Levi's heel hoog dragen en dit is het verlengstuk van die trend", vertelt Jill Guenza van het merk. De broek krijgt een taille van meer dan dertig centimeter. Een Levi's-record.

De Ribcage-familie speelt met verschillende verhoudingen. Levi's introduceert de Ribcage Wide Leg en de Ribcage Crop Flare. Maar er wordt ook een gloednieuwe corduroy-versie uitgebracht, die gezien kan worden als een mix van '40s meets '70s, met een vleugje '90s. De volledige collectie, met uitzondering van de Wide Leg, is gemaakt van stretch materiaal.

Of je nu houdt van breed of smal, lang of cropped, dit najaar is er een perfecte pasvorm van de Levi's Ribcage voor iedereen.