Hoe zit het nu tussen Zach en Simone uit ‘Temptation Island’?

2020 Zach Simone Temptation Island
Entertainment
TV / streaming
28-05-2020 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het inmiddels maanden geleden dat ‘Temptation Island’ werd opgenomen. Automatisch is het dan ook maanden geleden dat Zach zijn liefje Simone bedroog met verleidster Romee. Tijdens het laatste kampvuur werd duidelijk dat er een punt achter de relatie van het koppel werd gezet, maar hoe gaat het nu tussen de twee? Zach vertelt erover in een nieuwe aflevering van ‘Temptation Gossip’.

Na het avontuur in het prachtige paradijs hebben Zach en Simone vijf weken geen contact gehad. Zach was gedumpt en heeft tijdelijk bij vrienden moeten slapen. Maar op een gegeven moment besloten ze toch weer af te spreken. “Toen ik haar na vijf weken weer zag, smolt ik. Dit was de meid waar ik verliefd op was”, aldus Zach. “We hebben vervolgens nog drie maanden een relatie gehad na Temptation.”

In die drie maanden raakte het stel betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. “Dat heeft ons bijna ons leven gekost. Het heeft ons best wel dicht bij elkaar gebracht, omdat we een traumatische ervaring samen deelden. Het ging echt goed, beter dan voorheen. Maar uiteindelijk heeft Temptation ons toch de das om gedaan. Voornamelijk door mijn gedrag. Vandaar dat we ieder onze eigen weg zijn gegaan. We laten elkaar nu even met rust.”