Hoe zit het nu tussen Remco en zijn crush from home?

Remco Imen Love Island 2 740X417
Entertainment
TV / streaming
14-10-2020 10:02
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Remco heeft zich tijdens zijn ‘Love Island’-avontuur flink in de nesten gewerkt. Hij heeft zes weken lang volgehouden gevoelens te hebben voor Imen. Tot dat ene moment bij de vuurkorf, waarbij Viktor zijn grote geheim onthulde. Remco had een meisje thuiszitten. Hij gaf toe inderdaad verliefd te zijn op een ander en verliet het strijdtoneel. Met Imen kan hij het inmiddels wel vergeten, maar hoe is zijn relatie nu met die mysterieuze dame in Nederland? In een gesprek met Grazia geeft hij antwoord.

Remco zocht bij thuiskomst meteen contact met zijn crush. “We hebben elkaar gesproken en gebeld, maar moeten nog even kijken hoe het gaat lopen”, vertelt hij. “Ze heeft af en toe met haar huisgenoten meegekeken naar de afleveringen en vond het niet heel leuk om te zien. Ik hoop dat het nog wel wat gaat worden, maar er is heel veel gebeurd. Het is superlastig.”

Voor het hele ‘Love Island’-avontuur had Remco al een paar dates met het meisje gehad, maar de gevoelens kwamen pas toen hij in Gran Canaria was. “Als ik met Imen aan het kussen was, voelde ik me heel erg rot. Hoe meer ik in mijn act met Imen bezig was, hoe meer ik begon te beseffen dat ik iemand anders leuk vond…”