Hoe ziet de toekomst van Vlaamse 'Love Island' er nu uit?

2019 Rowena Love Island
Entertainment
TV / streaming
07-05-2020 18:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dat het nieuwe seizoen van de Britse ‘Love Island’ er dit jaar niet meer gaat komen vanwege het coronavirus, is inmiddels bekend. Maar hoe zit het met de Vlaamse variant? Ook daar zijn nog veel onduidelijkheden over. Het nieuwe seizoen gaat er komen, de vraag is alleen wanneer.

De bedoeling voor de Vlaamse en Nederlandse ‘Love Island’ was om deze zomer van start te gaan. “We zijn nog steeds van plan om een tweede seizoen te maken, maar voorlopig is het onduidelijk wanneer dat zal kunnen”, aldus woordvoerster Barbara Salomon volgens HLN. “Omdat we sterk in dit format geloven, evalueren we en bekijken we alle opties elke week opnieuw. Zowel SBS als RTL kijkt er erg naar uit om nieuwe ‘Love Island’-avonturen terug in Vlaanderen en Nederland te brengen.”

Viktor Verhulst, presentator van de show, zit in dezelfde onzekerheid als de makers. Hoewel ook hij niet weet wanneer ze naar Spanje kunnen vertrekken voor de opnames, kijkt hij er wel heel erg naar uit. “Ik heb er in ieder geval wel zin in om ‘Love Island’ opnieuw te presenteren.”