Hoe gaat het nu tussen Denzel en Aleksandra uit 'Love Island'?

2019 Denzel Aleksandra
Entertainment
TV / streaming
28-11-2019 17:06
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Denzel en Aleksandra waren smoorverliefd toen hun ‘Love Island’-avontuur achter de rug was en hadden al vrij snel plannen om te gaan samenwonen. Alles leek perfect te gaan tussen de twee. Tot afgelopen week, toen Aleks bijna al haar foto’s met Denzel van Instagram haalde. Media dachten dat dit het einde van hun relatie betekende, maar dat bleek niet het geval. In een gesprek met Grazia geeft het koppel een update over de situatie.

De blondine vertelt dat zij en Denzel nog samen zijn, maar dat ze wel een flinke ruzie hebben gehad. De reden dat ze al haar liefdeskiekjes van Insta gooide, was omdat ze boos was. “Een mooie les voor als we nog eens ruzie hebben: geen foto’s meer wissen”, aldus Aleksandra tegen Grazia.

Denzel bevestigt het hele verhaal en zegt: “In relaties heeft iedereen ups en downs. Alleen als wij een maand niet in elkaars Stories zitten of geen foto’s samen posten, dan vraagt iedereen zich meteen af: 'Wat is er aan de hand, is er trouble in paradise?' Maar we hebben goed gepraat en het is absoluut niet over en uit.”

Ondanks dat ze nog happy together zijn, heeft het stel toch besloten het samenwonen nog even uit te stellen. “Achteraf gezien waren we misschien iets te voorbarig met roepen dat we gingen samenwonen”, vertelt Denzel. “De basis moet eerst goed zijn in je relatie en dat stuk hebben wij een beetje gemist. Ik sluit het voor de toekomst niet uit, maar als je zoiets doet, moet je daar honderd procent achter staan.”