Hoe gaat het nu met zoontje van overleden Naya Rivera?

2020 Naya Rivera Josey
Entertainment
Celebs
13-08-2020 17:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is inmiddels een maand geleden dat het levenloze lichaam van Naya Rivera werd gevonden in een Californisch meer. Hoewel het een ontzettend zware tijd is voor de familie van de ‘Glee’-ster, lijkt het wel iedere dag een beetje beter te gaan met haar 4-jarige zoontje Josey. Dat meldt een bron aan ET.

Josey is fulltime bij zijn vader Ryan Dorsey nu zijn moeder niet meer leeft. Volgens de insider doet hij het goed en lijkt hij, ook al begrijpt hij dat zijn moeder nooit meer terug zal keren, soms zelfs vrolijk te zijn. Zijn vader heeft het daarentegen een stuk lastiger. “De hele wereld van Ryan bestaat op dit moment uit Josey”, aldus de bron. “Ryan rouwt nog steeds en worstelt erg met het verlies van Naya, maar hij blijft sterk en gaat door voor zijn zoon.”

“Ryan zou alles voor Josey doen. Hij doet het rustig aan en probeert buiten de spotlights te blijven, zodat hij zich volledig op Josey kan concentreren. Hij zoekt uit hoe hij met dit nieuwe leven om moet gaan.”

De familie maakt nog steeds heel veel moeilijke tijden door, maar er is daarnaast ook ruimte voor gelach en plezier. De bron zegt: “Josey is een sterke jongen. Naya zou trots op hem zijn.”