Hilarische review op seksspeeltje gaat viral

2017 Seks Symbool
Lifestyle
Sex
04-07-2019 09:19
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Mocht je nog op zoek zijn naar een seksspeeltje waar je verbluffende hoogtepunten mee kan bereiken: we’ve found one. Een vrouw heeft onlangs een speeltje op Amazon gekocht en ze is er lyrisch over. Ze is zó tevreden, dat ze een hilarische review achterliet die nu viral gaat.

“Nadat ik de recensies van anderen had gelezen, kreeg ik hoge verwachtingen. Maar omdat het speeltje zo goedkoop was, zou ik niet geschokt zijn als het van middelmatige kwaliteit was”, aldus de vrouw. Met veel enthousiasme laadde ze het speeltje op. “Tijdens het wachten probeerde ik de tijd te doden door wat erotica te lezen. Ik heb geen tijd om te wachten met ‘in de stemming te komen’. Ik moet de kinderen binnen een paar uur halen en ik moet klaar zijn om te gaan wanneer dit ding klaar is. Tik tok bitch, welkom bij het moederschap.”

Toen het speeltje eenmaal was opgeladen, kon ze los. “Ik begon op een laag standje, maar ging al vrij snel omhoog. Ik drukte op level vijf of zes en gebruikte ook de G-spot knop. Althans, ik denk dat ik dat deed want ik ben er vrij zeker van dat ik knock out ging. Ik ben nog nooit zo snel en zo hard gekomen. Ik squirtte en dat heb ik nog nooit gedaan!”

“Ik probeerde het ding uit te schakelen, maar drukte als een gek op de verkeerde knoppen. Ik zette de zuigkracht op een nog hogere stand. En ik kwam, alweer. Ik weet bijna zeker dat ik zweefde. Het was een oneindig orgasme”, zegt ze.