'High School Musical'-serie nu al hernieuwd voor tweede seizoen

High School Musical Serie
Entertainment
TV / streaming
20-10-2019 23:42
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Disney heeft er alle vertrouwen in dat de 'High School Musical'-serie, die vanaf 12 november wereldwijd te zien zal zijn op streamingdienst Disney+, een groot succes wordt. De serie wordt zelfs zo hoog in het vaandel gedragen dat Disney al heeft besloten om de reeks te hernieuwen voor een tweede seizoen, dat terwijl het eerste seizoen nog op zich laat wachten.

Volgens Ricky Strauss, president van Content en Marketing bij Disney, is het eerste seizoen zo leuk uitgedraaid dat ze er alle vertrouwen in hebben dat fans het helemaal geweldig zullen vinden en om meer afleveringen zullen vragen.

"Producer Tim Federle heeft samen met deze getalenteerde cast een eerste seizoen afgeleverd dat hartverwarmend, grappig, ontroerend en relateerbaar is voor kijkers van verschillende generaties. We zijn ervan overtuigd dat de wereld, net als ons, veel meer van deze personages, geweldige nummers en vreugdevolle momenten zal willen zien", aldus Strauss. Opnames van het tweede seizoen zouden zo snel als begin volgend jaar al van start moeten gaan.

Het eerste seizoen van 'High School Musical: The Musical: The Series' is vanaf 12 november beschikbaar op Disney+ voor een beperkt aantal landen waaronder Nederland. Wanneer de streamingdienst naar België komt, is vooralsnog niet bekend.

OTHER ARTICLES