Het is officieel: Kim Kardashian vraagt scheiding aan van Kanye West

2019 Kanye West Kim Kardashian
Entertainment
Celebs
20-02-2021 09:06
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is over en uit. Kim Kardashian en Kanye West gaan na een huwelijk van bijna zeven jaar uit elkaar. De realityster heeft officieel een scheiding aangevraagd. Dat meldt TMZ.

Het koppel heeft samen vier kinderen: North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Kim heeft om een gezamenlijke voogdij gevraagd, waar Kanye het volgens bronnen van TMZ mee eens is. De twee zouden hun kroost als co-ouders op willen voeden.

Het nieuws over de scheiding komt niet uit de lucht vallen. Het gaat al maanden slecht tussen Kim en Kanye. Vooral in de laatste helft van 2020, toen Kanye zich kandidaat stelde voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, ging het bergafwaarts. De rapper kampte met een bipolaire episode en woonde al maanden niet meer bij Kim in huis. Hij bracht veel tijd door in Wyoming terwijl Kim met de kinderen in Calabasas was. Hun verschillen in levensstijl en politiek zouden hun relatie de das om hebben gedaan.

Kim en Kanye kregen in 2012 een relatie en bezegelden hun liefde in 2013 met een dochtertje. In 2014 gaven ze elkaar het jawoord.