Het Grote Bevrijdingsfeest

op onze unieke en geheime locatie

Bg Line Up 1
Entertainment
Festivals
23-02-2021 16:57
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

We zitten al meer dan een jaar opgesloten in ons kot. Nog even doorbijten en nog een klein beetje geduld, want deze zomer is het EINDELIJK tijd om opnieuw te knuffelen, dansen en TE LEVEN!

Samen met onze vrienden van Route du Soleil willen we een mooi vooruitzicht bieden wat het startschot zal zijn van een zomer waar we eindelijk terug onszelf kunnen zijn. Daarom nodigen we jullie allemaal uit op 26 juni voor ‘Het Grote Bevrijdingsfeest’!

Tegen het begin van de zomer van 2021 zullen volgens het vaccinatieschema alle risicogroepen, 65+’ers en eerstelijnsmedewerkers al meerdere weken gevaccineerd zijn. We beseffen maar al te goed dat de huidige drang naar versoepelingen en feestjes zoals vroeger ontzettend groot is, maar weten tegelijkertijd dat er nog even moet volgehouden worden. Daarom willen we ook uitdrukkelijk oproepen om nog even de regels zo goed mogelijk te respecteren.

We zijn er echter ook rotsvast van overtuigd, het leven voor de jongeren opnieuw z’n gewone gang moet kunnen gaan eens de vaccinatie van de kwetsbare doelgroepen achter de rug is.

Het Grote Bevrijdingsfeest zal het startschot zijn van een prachtige feestelijke zomer waar de verloren momenten ruimschoots zullen gecompenseerd worden. We roepen dan ook op om vanaf de zomer geen verdere beperkingen meer op samenkomsten te hanteren en de festivalzomer zoals gepland te laten doorgaan.

Meer info & tickets vind je hier.

wanneer?

START

26-06-2021
19:00

einde

27-06-2021
11:00

praktisch

Alle info vind je op de website.

Reserveer nu, betaal later!

prijs


alle info

website