Het grootste (coronaproof) studentenfeest ooit: ben jij erbij?

2020 Feest Feesten Party Festival Gif
Lifestyle
Things to do
08-05-2020 08:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Volgende week vrijdag is het tijd voor het grootste studentenevenement ooit. Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe dat in hemelsnaam mogelijk is tijdens de coronacrisis, maar daar zijn oplossingen voor. Het feest is helemaal coronaproof en wordt gehouden in de vorm van een livestream.

Alle studenten in Vlaanderen zijn welkom om zich aan te sluiten in de virtuele club. Voor zij die al druk aan het studeren zijn: het ideale pauze-moment. Voor zij die nog druk bezig zijn met het ontwijken van hun cursussen: de ideale manier om je uitstelgedrag de vrije loop te laten.

Iedere studentenstad wordt vertegenwoordigd door een vereniging die het virtuele feestje zal verspreiden en in goede banen zal leiden. Voor Antwerpen is dat Wikings-NSK, voor Leuven is dat Ekonomika, voor Gent is dat Vlaams Rechtsgenootschap Gent, voor Brussel is dat Solvay Kring, voor Hasselt is dat Miezerik en voor Kortijk is dat Centaura.

Je zal de hele avond kunnen genieten van muziek. En alsof al deze informatie jou nog niet genoeg heeft kunnen overtuigen, worden er tijdens de streams ook twee reisbudgetten van 250 euro weggegeven door Route du Soleil & Snowbite.

Bijzijn is meemaken.