2018 Khloe
Entertainment
Celebs

No way: 'vriend van Khloe Kardashian zoenend met andere vrouw gespot'

11-04-2018 09:43
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er gaat een gerucht rond dat de vriend van Khloe Kardashian, Tristan Thompson, afgelopen weekend vreemd is gegaan. En dat terwijl Khloe hoogzwanger thuis zit te puffen tot de kleine spruit ter wereld komt.

Het internet is in rep en roer. Op een video, die in handen is van Daily Mail, is te zien hoe Tristan een mysterieuze dame zoent. Hoewel je in het filmpje niet goed kan zien dat het inderdaad om de lover van Khloe gaat (je ziet alleen een man in een hoodie), zijn er ook nog andere beelden van Tristan en de onbekende vrouw verschenen.

Volgens Amerikaanse media zijn Tristan en de dame samen een hotel binnengegaan, om vervolgens een paar uur later te vertrekken naar een club. Rond 05.00 keerden de twee weer terug. De vrouw is de volgende ochtend gespot toen ze het hotel verliet. In dezelfde kleding die ze de avond ervoor droeg…

Arme Khloe. De Kardashian-babe heeft nog niet van zich laten horen, maar dat snappen we ook wel. Ze staat op het punt van bevallen. Een paar dagen geleden postte ze nog een liefdevol plaatje met Tristan op Instagram. “We zijn er klaar voor wanneer jij er klaar voor bent kleine”, schreef ze erbij.