2018 Tim Temptation Island
Entertainment
TV / Netflix

Het gerucht gaat dat Timtation een 4-jarig zoontje heeft

17-05-2018 10:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er zijn al heel veel geruchten rond gegaan over Timtation, maar het laatste gerucht spant toch wel de kroon. De ex van Deborah zou een 4-jarig zoontje hebben dat als ‘twee druppels water op hem lijkt’. Volgens Tim zelf klopt daar echter niets van.

Flair schrijft dat verschillende bronnen aan TV-Familie hebben verklapt dat Tim een zoontje van vier jaar oud heeft. “De moeder van het kind en haar zoon wonen bij mij in de buurt en die jongen lijkt sprekend op Tim”, aldus een insider. “Tim heeft een relatie met haar gehad, maar sinds haar zwangerschap is er geen enkel contact meer tussen hen. Hij heeft een kind maar kijkt er niet naar om.”

Tim zegt dat het verhaal verzonnen is. “Ik weet om welke dame het hier gaat en het enige wat ik kan zeggen, is dat dit een pure leugen is. Ik heb geen kind.”

Een vriend van Tim komt voor de tv-ster op en zegt dat er meerdere mensen zijn die van Tims bekendheid willen profiteren sinds hij bekend is. “Dit verhaal hoort in dat verdachte sfeertje thuis. Als hij een kind zou hebben, zou hij sowieso zijn verantwoordelijkheid nemen. Hij is een goede gast met het hart op de juiste plaats.”

Bovendien zou de dame waarvan het kind is, in de financiële problemen zitten. “Ze hoopt waarschijnlijk dat Tim nu haar goudhaantje zal zijn en heeft daarom dat gerucht verspreid. Ze weet niet wie de vader is.”