Het aftellen naar 'Fast & Furious: Hobbs & Shaw' is begonnen!

2505 D090 00542 R Crop
Entertainment
Movies
01-08-2019 16:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De aftelklok staat aan, de afscheurkalender hangt boven ons bed. Over een paar dagen is het zover: een nieuwe deur in het Fast-universum wordt geopend. Vanaf 7 augustus is de film ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’ in de bioscoop te zien!

In de film spelen FBI-agent Hobbs (gespeeld door Dwayne Johnson) en buitenbeentje Shaw (gespeeld door Jason Statham) de hoofdrollen. Zij werden voor het eerst met elkaar geconfronteerd in ‘Fast & Furious 7’. Toen speelden ze al een kat- en muisspelletje, en dat zetten ze in deze film gewoon weer voort.

Zoals dat in iedere Fast-movie het geval is, kent ook deze film een slechterik. Dat is Brixton (gespeeld door Idris Elba), die de controle krijgt over een verraderlijke bio-dreiging die de mensheid voor altijd zou kunnen veranderen. Hobbs en Shaw worden gedwongen om samen te werken tegen de man. En dat gaat alleen nog maar beter als blijkt dat Brixton een briljante en onverschrokken M16-agent te slim af is geweest. Die agent is niemand minder dan Shaw's zus...

Fast & Furious: Hobbs & Shaw’, vanaf 7 augustus in de bioscoop.