Herstel Junior Planckaert gaat lang duren na motorongeval

Junior
Entertainment
Celebs
02-05-2021 11:50
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Junior Planckaert gaat een heftige tijd tegemoet. De jongste telg van Eddy en Christa is vorige week gewond geraakt bij een motorongeval in de Ardennen en zal de komende maanden keihard moeten werken aan zijn herstel. Dat vertelt hij in een gesprek met HLN.

De realityster moest na het ongeluk naar het ziekenhuis worden gebracht en daar met spoed worden geopereerd. Hij liep een breuk in zijn scheenbeen en ligamenten op. Volgens Katrien Luyten van VincentTV, het productiehuis achter ‘Château Planckaert’, heeft Junior pijn en is hij erg vermoeid. “Logisch, want de wonde, van z’n knie tot de onderkant van z’n been, is echt serieus”, zegt ze. "De breuk in z'n scheenbeen is bovendien heel complex. Al is er ook goed nieuws: de kinesist is voor de eerste keer langsgekomen en de revalidatie kan dus van start gaan. Dat wordt sowieso een proces van maanden. Junior moet nu eerst langzaamaan weer leren stappen.”

Hoewel de komende periode er misschien niet zo rooskleurig uitziet, blijft Junior positief. “Ik zet alles op alles om zo snel mogelijk terug achter het stuur te kunnen kruipen en gas te geven in het leven.”